«Μητέρα Ελλάδα»: Συναυλία για την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα (Live)

15:54 18/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη συναυλία:

Με αφορμή την φετινή 153η επέτειο του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, στις 21/5, παρουσιάζεται απόψε στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας, το νέο έργο για χορωδίες, τραγουδιστές και ορχήστρα «Μητέρα Ελλάδα» του συνθέτη Περικλή Παπαδόπουλου. Στις 21:00 σε απευθείας μετάδοση από το ert.gr

και την ΕΡΤ Κέρκυρας 99,3 Fm.

Πρόκειται για μελοποίηση επιλεγμένων σπουδαίων Επτανησίων ποιητών αλλά και στίχων του συνθέτη με θέμα την ανάδειξη των αγώνων για ελευθερία αλλά και την προβολή όλων εκείνων των ιδιαίτερων στοιχείων που συνθέτουν τον μοναδικό Επτανησιακό πολιτισμό. Το έργο αποδίδεται από τη σύμπραξη των δύο Δημοτικών Χορωδιών «San Giacomo» και «Δημόδοκος» καθώς και της παιδικής χορωδίας «Γαλιλαίας» Κέρκυρας.

Ερμηνεύουν solist τραγουδιστές και η εξαιρετική ορχήστρα που συγκροτήθηκε ειδικά από Κερκυραίους αρχιμουσικούς και δεξιοτέχνες solist. Το έργο έχει προετοιμαστεί να παρουσιαστεί σε όλα τα Ιόνια νησιά, ενώ η διοργάνωση της πρώτης εκτέλεσης στην Κέρκυρα γίνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας (ΔΟΠΑΠ).

Το έργο θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο από τις 21:00 μέχρι τις 23:00:

– από την πλατφόρμα

– σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet από το applications της ΕΡΤ για Android και iPhone

– σε applications για smart T.V. Samsung και LG

και με ήχο μέσω live Streaming από τη διεύθυνση από την ΕΡΤ Κέρκυρας 99,3 fm

Keywords
Τυχαία Θέματα