Μις Μαρπλ | Ένα άλλοθι για τρία εγκλήματα

21:04 29/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

ΔιαθέσιμοΜις Μαρπλ | έως 12/09/2021

Όταν η Μις Μαρπλ μαθαίνει για τους θανάτους των Ρεξ Φόρτεσκιου, της νεαρής γυναίκας του Αντέλ και της υπηρέτριάς τους Γκλάντις, οι περιστάσεις της θυμίζουν ένα παιδικό τραγουδάκι και αρχίζει να ερευνά. Το πλουσιόσπιτο φροντίζει η οικονόμος Μέρι Νταβ, αλλά η Μις Μαρπλ γρήγορα καταλαβαίνει ότι είναι διαλυμένο σπίτι. O γιος του Ρεξ, Πέρσιβαλ, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει την εταιρεία,

ενώ παραμελεί τη νεαρή γυναίκα του Τζένιφερ και η έντονη αντιζηλία με τον αδερφό του Λανς αναβιώνει, όταν αυτός επιστρέφει με την αριστοκρατική νέα του σύζυγο Πατ.
Η Μις Μαρπλ αναρωτιέται γιατί η κόρη του Ρεξ, Ελέιν, και η γοητευτική Βίβιαν Ντιμπουά αποφεύγουν να αποκαλύψουν πού βρίσκονταν την ώρα του φόνου και αρχίζει και να καταλαβαίνει τη σημασία που έχουν τα μαυροπούλια, τα οποία εμφανίζονται απρόσμενα.
Mε τον γοητευτικά σκανταλιάρικο τρόπο της, η Μις Μαρπλ μαθαίνει σημαντικά στοιχεία από τους πιστούς υπηρέτες, κύριο και κυρία Κραμπ, τα οποία οδηγούν στη μυστηριώδη κα ΜακΚένζι και την εξαφανισμένη οικογένειά της, που παραμονεύουν στο σκοτεινό παρελθόν του Ρεξ, για να βρει έτσι και το τελευταίο στοιχείο που βοηθάει τη Μις Μαρπλ να καταλάβει τη σημασία του παιδικού τραγουδιού, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια!

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Πάλμερ
Σενάριο: Κέβιν Έλιοτ (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Άγκαθα Κρίστι).
Παίζουν: Ρόουζ Χάνεϊ, Λόρα Χάντοκ, Κένεθ Γκράχαμ, Ρούπερτ Γκρέιβς, Τία Κόλινγκς, Μάθιου Μακφάντεν, Έντουαρντ Τιούντορ Πόουλ κ.α.



Το άρθρο Μις Μαρπλ | Ένα άλλοθι για τρία εγκλήματα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα