Μικροπροβλήματα από την έντονη βροχή στη Λέσβο

15:06 25/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί στην περιοχή της Γέρας από τους θυελλώδεις νοτιάδες και την έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο προς Ευρειακή αλλά και στον Παππάδο στο ύψος του νεκροταφείου. Μηχανήματα του δήμου έκοψαν και απομάκρυναν τα δέντρα, και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιοχή.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από όσους κινούνται στην περιοχή της Μεγάλης Λίμνης στην Αγιάσο, καθώς έριξε χαλάζι, με αποτέλεσμα να υπάρχει ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Φραντζέσκος.

Στη Δυτική Λέσβο,

σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση στο αγροτικό οδικό δίκτυο -που σε πολλές περιπτώσεις είναι αδιάβατο- αλλά παρεμβάσεις δε μπορούν να γίνουν αν δε στεγνώσει το χώμα, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αξής.

Φερτά υλικά, ξύλα και πέτρες υπάρχουν σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος στη Δυτική Λέσβο και συνεργεία του δήμου βρίσκονται συνεχώς στον δρόμο για να παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί.

Ισχυρές βροχές αναμένονται στο νησί τις επόμενες ώρες αλλά και αύριο, ενώ μεγάλα ύψη νερού συγκεντρώνονται στα ποτάμια, και οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή.

The post Μικροπροβλήματα από την έντονη βροχή στη Λέσβο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα