«Μια καινούργια αρχή» – Ο Στ΄ Κύκλος της συναρπαστικής σειράς στην ΕΡΤ2

01:02 11/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πέμπτο και το έκτο επεισόδιο του έκτου κύκλου της δραματικής σειράς «Μια καινούργια αρχή» (A Place to Call Home), παραγωγής Αυστραλίας 2013-2018, θα απολαύσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, στις 18:15.

Δραματική σειρά, παραγωγής Αυστραλίας 2013-2018

Δημιουργός: Μπέβαν Λι

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι

Γενική υπόθεση Στ΄ Κύκλου. Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και όλοι οι κάτοικοι της έπαυλης βρίσκουν τον τρόπο να

αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Κάποιοι καλούνται να ξεπεράσουν φόβους που δημιουργήθηκαν μετά τα όσα έζησαν στον πόλεμο, άλλοι τις πληγές που τους προκάλεσε η μοίρα, η οικογένεια, οι φίλοι ή οι εχθροί τους.

Πράξεις μετάλλαξης, αγάπη, θυσίες και ευγένεια ψυχής, οδηγούν τους πρωταγωνιστές στην πορεία της εξέλιξης, δημιουργώντας μια καλύτερη εκδοχή τους.

(Στ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο: «Μην με κοιτάς στα μάτια»

H Σάρα υφίσταται τις έντονες αντιδράσεις της κοινότητας, όπου θεωρείται υπεύθυνη η κλινική γυναικών για το γεγονός ότι η Σίλα εγκατέλειψε τον Σταν. Η Ελίζαμπεθ στηρίζει την Ολίβια στην πρώτη της συνάντηση με τη φυσική μητέρα του Τζορτζ και η Ολίβια βλέπει με άλλο μάτι την κατάσταση.

Η οικογένεια Μπλάι προσπαθεί να προστατεύσει την ξεροκέφαλη Άννα, αφού εκείνη αρνείται να νιώσει ντροπή, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά εκτός γάμου. Βρίσκει την αντίδραση της Σάρα δυσάρεστη.

Οι συναντήσεις που κάνει ο Τζακ με σκοπό την αντικατάσταση του Χένρι δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Άραγε υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος ανησυχίας; Όταν η Άννα απορρίπτει την πρόταση γάμου που της κάνει και με την ένταση που υπάρχει στη σχέση του με τον Τζακ, ο Χένρι αναρωτιέται τι τον κρατάει εκεί.

(Στ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο: «Φτάνοντας στον πάτο»

Ο Σταν, θυμωμένος και μπερδεμένος, προσπαθεί να σκοτώσει τη Σάρα. Όμως, συμβαίνει κάτι απροσδόκητο και αστοχεί. Έχει πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Τζακ και ο Χένρι κάνουν ό,τι μπορούν και τον ετοιμάζουν για τη διακομιδή του στην πόλη.

Ο Μάθιου κάνει μια τελευταία επίσκεψη στην Ελίζαμπεθ που τη γυρνά στο παρελθόν και την αναγκάζει να ψάξει βαθιά μέσα της.

Ο Τζακ βρίσκει τη δύναμη να πολεμήσει την πηγή πολλών από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα