Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Σηκώνει το… δεύτερο, «σφραγίζει» την άνοδο

02:23 1/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άνοδο της στη Γ εθνική και την επιστροφή της μετά από δέκα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες ετοιμάζεται να πανηγυρίσει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που υποδέχεται το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο αγώνας είναι για την τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και οι «κόκκινοι», που ισοβαθμούν στην 1η θέση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017, με νίκη σφραγίζουν το εισιτήριο της ανόδου (έχουν καλύτερη

διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια με τους «πράσινους») και κατακτούν το δεύτερο τρόπαιο (του πρωταθλητή) της χρονιάς μετά από αυτό του κυπέλλου. Ο Πανσερραϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της τελικής φάσης (με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) αλλά οι Σερραίοι δεν θα τον υποτιμήσουν, θα παίξουν συγκεντρωμένα και θα δείξουν από το ξεκίνημα ότι είναι το «αφεντικό» στο παιχνίδι.

Η διοίκηση του τμήματος με ανακοίνωση της έκανε κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους:

«Η ώρα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ έφθασε!

– Καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» αύριο Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα, στο Κλειστό της Ομόνοιας, στηρίζοντας τα «λιοντάρια» μας στο τελευταίο παιχνίδι, της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, έναντι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

– Η νίκη της ομάδας εξασφαλίζει στα «λιοντάρια» το εισιτήριο ΑΝΟΔΟΥ στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από δέκα χρόνια και την κατάκτηση του Double για πρώτη φορά από την ίδρυση της!!

– Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης των αθλητών της ομάδας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού με αμαξίδιο.

– Αυτό το Σάββατο θέλουμε να γίνετε εσείς, ο 6ος παίκτης, για να πετύχουμε την πολυπόθητη νίκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί μετά το πέρας του αγώνα!»

Φωτογραφία: anexartitos.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα