Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Με οκτώ μετάλλια η τεχνική κολύμβηση με πρόσωπο τον Χρ. Βαλαλά

23:09 20/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με πέντε χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Πανσερραϊκού η οποία κατέλαβε την 8η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 37 συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόσωπο των αγώνων αναδείχθηκε ο αθλητής του Πανσερραϊκού Χρήστος Βαλαλάς που κατέκτησε τέσσερα χρυσά ατομικά μετάλλια και δύο, ένα χρυσό κι ένα ασημένιο με τις ομάδες σκυταλοδρομίας. Ο Χρήστος Βαλαλάς κατέκτησε τα τέσσερα χρυσά μετάλλια:

στα 100μ. υποβρύχιο, στα 100μ. επιφάνειας, στα 50μ άπνοη και στα 50μ επιφανείας. Ο νεαρός αθλητής πανηγύρισε κι ένα χρυσό ως μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ200 Επιφάνειας Παίδων κι ένα ασημένιο μετάλλιο με την ομάδα 4Χ100 Επιφανείας Παίδων.

Τα μετάλλια για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ήταν:

Χρυσό μετάλλιο η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 επιφάνειας παίδων με τους αθλητές: Βασίλη Ναυροζίδη, Κώστα Τζιόγα, Βασίλη Μίχο και Χρήστο Βαλαλά.

Ασημένιο μετάλλιο με την Ηλιάνα Κώστογλου στα 50μ άπνοη νεανίδων.

Ασημένιο μετάλλιο η ομάδα 4Χ100 επιφανείας παίδων με τους: Βασίλη Ναυροζίδη, Θανάση Σερέτη, Ζώη Δαβίτη και Χρήστο Βαλαλά.

Χάλκινο Μετάλλιο στα 800μ. επιφανείας με τον Βασίλη Ναυροζίδη.

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε συνολικά οχτώ μετάλλια (πέντε χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο), πήρε την 8η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με 209,5 βαθμούς και την 6η θέση στους άνδρες. Στη διοργάνωση πήραν μέρος 458 αθλητές και αθλήτριες από 37 σωματεία της χώρας. Τα μετάλλια θα μπορούσαν να είναι και περισσότερα για τη Σερραϊκή ομάδα αφού οι αθλητές και οι αθλήτριες της είχαν πολλές τέταρτες θέσεις και για λεπτομέρειες δεν εξασφάλισαν θέση στην τριάδα των αγωνισμάτων τους. Πολύ καλά τα πήγε και η ομάδα 4Χ100 επιφάνειας νεανίδων με τις Ηλιάνα Κώστογλου, Κωνσταντίνα Σκουλίδου, Κωνσταντίνα Αχτσή και Ελευθερία Γεωργιάδου. Όλα τα παραπάνω δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με τους προπονητές Δημήτρη Κόκκινο και Κική Ιωάννου αλλά και με τον έφορο Αντώνη Κώστογλου. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παιδιών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Δημήτρης Κόκκινος υπογραμμίζοντας ότι «όλα τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ. Είναι σημαντικό ότι η δουλειά και οι προσπάθειες που κάνουν αυτά τα παιδιά έφεραν αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα