Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Μαθήματα ανθρωπιάς από τους δρομείς του συλλόγου

22:17 17/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν τα μέλη του τμήματος Δρομέων Υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που εθελοντικά προχώρησαν στον καθαρισμό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, χώρο άθλησης όλων των Σερραίων.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη του συλλόγου βρίσκοντας συμπαραστάτες κι άλλους ευσυνείδητους Σερραίους φόρεσαν γάντια και μάσκες, πήραν σακούλες και τηρώντας  τα μέτρα με τις αποστάσεις λόγω κορονοϊού μάζεψαν όλα τα σκουπίδια από μια από τις πιο όμορφές περιοχές της πόλης των Σερρών όπου καθημερινά εκατοντάδες Σερραίοι γυμνάζονται και κάνουν περιπάτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων

Υγείας Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός για την πρωτοβουλία «γεμάτη» Ανθρωπιά που ανέλαβαν είναι:

«Εθελοντισμός= μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προς το περιβάλλον !!!! Σήμερα βρεθήκαμε στην κοιλάδα μικροί και μεγάλοι για να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτήν που τόσα πολλά μας προσφέρει, αλλά και να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη μαζεύοντας ότι σκουπίδι υπάρχει.

Εμείς ως ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας και βάλατε την πινελιά σας στο όμορφο κάδρο της κοιλάδας!!!!

Υγ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κοινότητας Σερρών Γιώργο Ρίζο αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ταϊρη που μερίμνησαν ώστε να έχουμε όλοι μας γάντια-μάσκες-σακούλες, την έφορο της καλλιτεχνικής  κολύμβησης Θωμαή Θεοδωρίδου, το τμήμα Χάντμπολ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραικού που εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξανδρο Φουντουκίδη , το τμήμα του τένις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών  και τον πρόεδρο του Άρη Γραμματόπουλο που ήταν εκεί με μια ομάδα αθλητών αλλά και τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ RED LIONS με τον εκπρόσωπο τους Γιώργο Λεόνωφ.

Θα παρακαλούσαμε τους συμπολίτες καπνιστές που «απολαμβάνουν» τη βόλτα τους στην κοιλάδα να προσέχουν τις γόπες τους. Ο αριθμός των αποτσίγαρων που μαζέψαμε ξεπέρασε τις 5000!!!

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα