Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και Εθνική εφήβων στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

01:34 4/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δικό τους μήνυμα για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου θα δώσουν το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιουλίου στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών η Εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων και ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Η Ελληνική ομάδα που εδώ και μέρες κάνει την προετοιμασία της στο Νομό Σερρών και ο Σερραϊκός σύλλογος που είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα σε παρόμοιες εκδηλώσεις με κοινωνικά μηνύματα ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη φωνή τους με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και

με τον αθλητισμό να ενώνει την αγάπη τους για τα παιδιά κι έχοντας κοινό στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός πίστεψε στο όραμά του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια με ενημέρωση των νέων του Νομού Σερρών στα σχολεία της 3ης Λυκείου και με αφορμή την παραμονή της Εθνικής Εφήβων Μπάσκετ στην πόλη των Σερρών για την προετοιμασία ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, διοργανώνει την εκδήλωση που αποτελεί μια ακόμα συμβολική κίνηση μέσα από την οποία στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στα άρρωστα παιδιά, ενώνοντας τις δυνάμεις του αθλητισμού για να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά στον αγώνα που δίνουν, ελπίζοντας να ξεπεράσουν την ασθένεια και να μεγαλώσουν γερά, να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να γίνουν ο εαυτός τους. Κοντά στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό θα είναι και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το τμήμα αιμοδοσίας και ο γιατρός Νάσος Παπαδόπουλος της Διεύθυνσης Δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα