Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών

23:19 9/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών στο 6ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Επιπέδου 2 που διοργάνωσε ο Ο.Α. Λαγκαδά.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών συμμετείχε με 10 αθλητές του, το αύριο του συλλόγου που σημείωσαν εξαιρετικές επιτυχίες. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών είχαν τις παρακάτω διακρίσεις:

– Μαρίλια Ιωάννου 1η θέση στην κατηγορία μίνι
– Ευαγγελία Γκράτζιου 1η θέση στην κατηγορία Κ13 και άνω
– Μυρτώ Γραμματοπούλου 2η θέση στην κατηγορία Κ13 και

κάτω
– Αναστασία Αδαμίδου 3η θέση στην κατηγορία Κ13 και άνω (1η συμμετοχή σε αγώνες)
– Κυριακή Αδαμίδου 3η θέση στην κατηγορία Κ13 και άνω (1η συμμετοχή σε αγώνες)

Στην κατηγορία των μίνι αγωνίστηκαν η Παναγιώτα Παπαδοπούλου (η τυχερή της ημέρας αφού κέρδισε μία ρακέτα) και τα αδέλφια Αλέξανδρος και Μάριος Παπανίκος αποδεικνύοντας όλοι ότι το μέλλον τους ανήκει.
Στις μεγαλύτερες κατηγορίες συμμετείχαν η Ελευθερία Εμμανουηλίδου και ο Κωνσταντίνος Τσεμπέρης ( για πρώτη φορά και οι δύο) αφήνοντας με τις εμφανίσεις τους πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές (διακριθέντες και μη) αλλά και στον Ο.Α.Λαγκαδά για την άψογη διοργάνωση και ειδικότερα στους Γιάννη Αθαναηλίδη και Γιώργο Τζήμκα και τους συνεργάτες τους που έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα