Μετά το Πάσχα η προκήρυξη για τρεις θέσεις εργασίας στο «Βοήθεια στο σπίτι» στην Ικαρία

12:01 14/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρεις (3) θέσεις εργασίας από το προσχέδιο για την ενίσχυση του «Βοήθεια στο σπίτι» στην Ικαρία. Το αντικείμενο απασχόλησης των προκηρυσσομένων θέσεων κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας αφορά σε αρμοδιότητες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, όπως περιγράφονται στις οικείες οργανικές διατάξεις και ιδίως τη διερεύνηση αναγκών κοινωνικής φροντίδας και την παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον βοήθειας σε ηλικιωμένα άτομα, ΑΜΕΑ, πολίτες μη αυτοεξυπηρετούμενους για την κάλυψη

βασικών αναγκών καθημερινής διαβίωσης, της βελτίωσης της αυτοεξυπηρέτησης και γενικά την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στους τομείς συμβουλευτικής και ψυχοσυναισθηματικής υποστήριξης των ιδίων και των οικογενειών τους, νοσηλευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας, οικογενειακής φροντίδας , φυσικοθεραπείας και ήπιας αθλητικής άσκησης, αγωγής υγείας και πρόληψης, εργοθεραπείας, ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, ψυχαγωγίας, διακοπών κ.α. Συνολικά στην χώρα προκηρύσσεται η πλήρωση 2.909 τακτικού προσωπικού και πιο συγκεκριμένα για την Ικαρία προβλέπονται 2 θέσεις ψυχολόγων και 1 θέση βοηθού νοσηλευτών.

Αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές διαδικασίες για την πρόσληψη  στο παραπάνω πρόγραμμα σε 273 Δήμους της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων του μόνιμου προσωπικού που θα προσληφθεί για τη συνέχιση του προγράμματος.

The post Μετά το Πάσχα η προκήρυξη για τρεις θέσεις εργασίας στο «Βοήθεια στο σπίτι» στην Ικαρία appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα