Μεσσηνία: Πρόσθετα μέτρα στον δήμο Μεσσήνης

11:16 5/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και η λήψη συμπληρωματικών μέτρων για την αντιμετώπισή του και σε τοπικό επίπεδο αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες για τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης.

Όπως ανακοίνωσε, η τήρηση ή μη των μέτρων θα κρίνει την πορεία της πανδημίας, γι’ αυτό ο περιορισμός των μετακινήσεων, η χρήση μάσκας παντού και η υγιεινή των χεριών είναι βασικές προϋποθέσεις για όλους. Στην πρώτη φάση την άνοιξη είχαν ληφθεί ορισμένα μέτρα, τα οποία αποτελούν οδηγό για την ενίσχυση των μέτρων προστασίας από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνη, λόγω της

αύξησης των κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια.

Τις προηγούμενες ημέρες επικαιροποιήθηκαν τα μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας της Covid-19, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες και το γεγονός ότι η περιοχή της Μεσσηνίας βρίσκεται στο επίπεδο Α «επιτήρησης-κίτρινο».

Ειδικότερα ισχύουν τα εξής:
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση στον 5ψήφιο αριθμό 15115 για την επικοινωνία των αδύναμων και μη αυτοεξυπηρετούμενων δημοτών με το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης.
Εξυπηρέτηση του κοινού με άμεση ενημέρωση στο τηλέφωνο 27223-60100 και στο fax: 27220-22752.
Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις όπου κρίνεται απαραίτητο, όπως εξωτερικοί δημόσιοι χώροι συγκέντρωσης πολλών πολιτών ή σχολικές μονάδες, όπου έχει διαπιστωθεί κρούσμα. Προμήθεια ειδικών νεφελοποιητών για αυτό τον σκοπό.
Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση στο e-mail: [email protected]

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα