Μεσσηνία: Δυο νεκρά παιδιά σε τροχαίο

13:36 31/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο παιδιά (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) και ένας 23χρονος είναι οι νεκροί του τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο Καλό Νερό, ενώ από τους τρεις τραυματίες η κατάσταση του ενός, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τους νεκρούς, είναι σοβαρή.
Στο τροχαίο έχασε τη ζωή της και η 13χρονη ρομά, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο, που καταδιωκόταν από άλλο αυτοκίνητο με οδηγό τον πατέρα της.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές το απόγευμα της Παρασκευής ο πατέρας της άτυχης 13χρονης κατήγγειλε με τηλεφώνημά του στην αστυνομία πως η κόρη του έπεσε θύμα αρπαγής και ακολουθεί το αυτοκίνητο

στο οποίο επιβαίνει.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα, κατευθύνθηκε προς τον Πύργο μέσω της Εθνικής Καλαμάτας – Πύργου. Περίπου στις 19:00 στην περιοχή Καλό Νερό ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και ακολούθησε σύγκρουση με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα όχημα. Το δύο παιδιά και ο 23χρονος επιβάτης του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν θανάσιμα. Στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι ο 35χρονος οδηγός και η 18χρονη επιβαίνουσα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο του Ρίου. Ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος.

Για το θανατηφόρο τροχαίο, το σχετικό αστυνομικό δελτίο αναφέρει:
«Χθες (28.12.2018) το απόγευμα, στο 53,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη 4 ημεδαποί, ένας 23χρονος, μία 18χρονη, ένας ανήλικος και μία ανήλικη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και των δύο ανήλικων, καθώς και τον τραυματισμό των δύο οδηγών και της 18χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα