Μέσι: «Η μονομαχία με τον Ρονάλντο θα μείνει στην Ιστορία»

18:17 23/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσι και Ρονάλντο είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η κόντρα τους είναι γνωστή, αλλά κανείς δεν έχει κρύψει τον αλληλοσεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με την Γιουβέντους μίλησε στη διαδικτυακή πλατφόρμα DAZN για την «κόντρα» του με τον Πορτογάλο όλα αυτά τα χρόνια.

«Η μονομαχία μας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ξεχωριστή και θα μείνει στην ιστορία. Κράτησε πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να

παραμείνεις σε αυτά τα επίπεδα για πολλά χρόνια» είπε αρχικά ο Μέσι.«Οι ομάδες μας ήταν επίσης απαιτητικές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι δυο μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή η κόντρα που είχαμε για τόσο πολλά χρόνια είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Η μονομαχία μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολύ καλή σε προσωπικό επίπεδο και νομίζω ο κόσμος την απόλαυσε».

Για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ «προφανώς όταν έπαιζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο, τα ματς ήταν ξεχωριστά, με αυτούς πάντα είναι, όμως με τον Κριστιάνο στο χορτάρι είχε ένα ιδιαίτερο νόημα. Τώρα ανήκει στο παρελθόν, τώρα ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα