Μέσα ο Τζαγκόεφ ενόψει Κροατίας

16:49 5/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο μέσος της Ρωσίας, Αλάν Τζαγκόεφ, ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για τον προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Κροατίας το προσεχές Σάββατο (7/7), όπου οι διοργανωτές θέλουν τη νίκη για να κλείσουν θέση στα ημιτελικά μετά από μισό και πλέον αιώνα στην ιστορία τους σε Μουντιάλ. Ο Τζαγκόεφ δεν έχει παίξει από τότε που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, μετά από 23 λεπτά στον εναρκτήριο αγώνα του μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία. Ο 28χρονος ήταν στην αποστολή στο ματς με την Ισπανία στη φάση των «16», αλλά

δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ έχασε και την προπόνηση της Τετάρτης, λόγω ενός μυικού τραυματισμού στην ωμοπλάτη.

«Ήταν ένα παλιός τραυματισμός στην πλάτη, ήταν ένα παλιό χτύπημα. Σήμερα προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα, όλα είναι καλά και είμαι έτοιμος για τον αγώνα», δήλωσε ο Τζαγκόεφ στους δημοσιογράφους την Πέμπτη, στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ρωσίας στα περίχωρα της Μόσχας.

Οι Ρώσοι δεν έχουν φθάσει στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, όταν έπαιξαν μάλιστα στα ημιτελικά το 1966.

«Όπως λένε, η όρεξη έρχεται τρώγοντας. Γιατί όχι;», δήλωσε ο Τζαγκόεφ για τις πιθανότητες της ομάδας του εναντίον της Κροατίας που είναι και το φαβορί του αγώνα σε μια πολύ καλή πορεία που κάνει μέχρι τώρα στο τουρνουά.

«Ο προπονητής Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ θα μας μιλήσει για τον τρόπο που θα παίξουμε με την Κροατία. Έχουμε ήδη κάνει κάποια σχέδια. Μέχρι τώρα κάναμε ωραία παιχνίδια με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο καθώς και με την Ισπανία. Ίσως δεν δείξαμε το επίπεδό μας με την Ουρουγουάη, αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να δείξουμε το αγωνιστικό μας κατά της Κροατίας», τόνισε ο Ρώσος ποδοσφαιριστής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα