Μειωμένοι οι αριθμοί των κρουσμάτων στην Μαγνησία

12:04 22/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μειούμενοι είναι οι αριθμοί πολιτών που προσβάλλονται από τον ιό SARS CoV-2 τις τελευταίες ημέρες στην Μαγνησία, είδηση που αποτυπώνεται και στο δημόσιο σύστημα υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείου του Βόλου, όπου εμφανώς έχει “πάρει ανάσα”.

Σήμερα θα γίνει επαναληπτικός έλεγχος στους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων, με τη διαδικασία  της λήψης  τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test), καίτοι οι δυο τελευταίοι έλεγχοι δεν είχαν καταγράψει κανένα κρούσμα.

Εν

τω μεταξύ, συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί έλεγχοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της διαδικασίας drive through testind. Αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και αντίστοιχα στη Σκιάθο στο Γυμνάσιο του νησιού (στο τέρμα της οδού Παπαδιαμάντη) από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι.

Χθες μαζικά τεστ έγιναν και στα δικαστήρια του Βόλου. Ελέγχθηκαν 75 άτομα, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι. Μόλις ένα βρέθηκε οριακά θετικό και παραπέμφθηκε για μοριακό έλεγχο

Τα όσα έχουν λεχθεί περί επιδημιολογική επιβάρυνση του νομού Μαγνησίας, δεν αποτυπώνεται ούτε στα στοιχεία του ΕΟΔΥ (κατά το χθεσινό 24ωρο κατέγραφε 7 κρούσματα), ούτε στα αποτελέσματα που εκδόθηκαν από το πιστοποιημένο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας( κατέγραψε αντίστοιχα 6 κρούσματα)

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μειωμένοι, Μαγνησία,meiomenoi, magnisia