Με τους πρόσφυγες στην κερκίδα

14:41 26/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δικό της μήνυμα θέλει να στείλει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά.

Φιλοξενούμενοι της Σερραϊκής ΠΑΕ στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών θα είναι οι 600 πρόσφυγες που διαμένουν στη Δομή φιλοξενίας της πόλης των Σερρών. «Θέλουμε να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου και να στείλουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Άκης Τρέντσιος τονίζοντας ότι ο Σύλλογος

επιθυμεί οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Σέρρες να βρίσκονται κάθε αγωνιστική στα εντός έδρας παιχνίδια του Πανσερραϊκού. Μάλιστα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σχολίασε στο προφίλ της στο facebook: «Ένα ξεχωριστό παιχνίδι καθώς θα φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας τους 600 πρόσφυγες της πόλης μας για να νιώσουν ότι ΕΔΩ είναι και δικό τους σπίτι!».

Χωρίς Τσιμίκα και Τάντιτς

Δύο παίκτες βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Παναγιώτη Διλμπέρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά. Ο Στέργιος Τσιμίκας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ενώ και ο Ματίγια Τάντις μένει εκτός λόγω σπασμένου δάχτυλου στο χέρι του. Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Μέλκα, Καψάλη, Βοσκόπουλο, Ιωαννίδη,Στέβιτς, Σιάκκα, Ρούτση, Τσουβαλτσίδη, Κάκκο, Χατζηδημητρίου, Μαφουτά, Κασίμη, Τσελεπίδη, Τσούτση, Παπατζίκο, Ανδρέου, Φούσου και Κανούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα