Με το βλέμμα προς τη Νίκαια βγήκαν τα τρακτέρ στο ύψος του Αργυροπουλίου

15:35 23/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Περίπου 70 τρακτέρ με το καλημέρα συγκέντρωσαν οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου σήμερα το μεσημέριο στον κόμβο του Αργυροπουλίου. Τα τρακτέρ παραμένουν παραταγμένα αριστερά και δεξιά του δρόμου, χωρίς να έχουν αποκλείσει το οδόστρωμα, ενώ από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της συγκέντρωσης, διαφάνηκε η πρόθεση των αγροτών να πυκνώσουν αρχικά ακόμη περισσότερο τις αμέσως επόμενες ημέρες τις τάξεις τους με νέα τρακτέρ. Αύριο μάλιστα αναμένουν ενισχύσεις και από την επαρχία Ελασσόνας.

Οι προθέσεις

που υπάρχουν μέχρι στιγμής στους κόλπους των αγροτών κάνουν λόγο για μεταφορά της δύναμης των συγκεντρωμένων τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας από την Πέμπτη ή την Παρασκευή, προς ενίσχυση των υπόλοιπων τρακτέρ που αναμένονται από την υπόλοιπη Θεσσαλία.
Οι αγρότες στην περιοχή του Δαμασίου έχουν βγάλει ήδη τρακτέρ στην πλατεία του χωριού και θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη σήμερα στις 6 το απόγευμα για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις.

Οι προθέσεις που υπάρχουν πάντως, κάνουν λόγο για παράταξη των συγκεντρωμένων τρακτέρ στη διασταύρωση του Δαμασίου με τον επαρχιακό δρόμο Τυρνάβου – Ελασσόνας.
Οι αγρότες της επαρχίας Αγιάς, αναμένεται αύριο Τρίτη, να συγκεντρώσουν τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Γερακαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα