Με συναυλία του Μάριου Φραγκούλη ανοίγουν αυλαία τα Αισχύλεια 2017

11:04 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 18 Αυγούστου, με συναυλία των Μάριου Φραγκούλη και Γιώργου Περρή, ανοίγουν αυλαία τα Αισχύλεια 2017, τα οποία φέτος φιλοξενούν 23 παραστάσεις θεάτρου, χορού και χοροθεάτρου, 15 μουσικές, 14 κινηματογραφικές προβολές, 3 εικαστικές εκθέσεις, 2 περφόρμανς, έναν ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, ένα διεθνές συνέδριο και 2 διαλέξεις.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής κάνουν μια στάση στην Ελευσίνα στο Φεστιβάλ Αισχυλείων, στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, για να επιβιβάσουν στην «Κιβωτό» τους και να ταξιδέψουν

το κοινό για ένα ανεπανάληπτο βράδυ.

Στην «Κιβωτό» συμπεριλαμβάνονται μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, που υπογράφουν σπουδαίοι συνθέτες-στιχουργοί. Τις συνθέσεις του Λάγιου (Τι πάθος), του Μαχαιρίτσα (Σκόνη), της Αλεξίου (Ψυχές και σώματα), της Νικολακοπούλου (Δικαίωμα) και της Καραΐνδρου (Ταξίδι στα Κύθηρα), μεταξύ άλλων σπουδαίων δημιουργών, ενορχηστρώνει μοναδικά ο Πέτρος Κλαμπάνης.
Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό που θα παρευρεθεί στην Ελευσίνα το βράδυ της Παρασκευής 18 Αυγούστου σε μια βραδιά μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής.

Παρασκευή 18 Αυγούστου Ώρα: 20:30 – 23:30 Είσοδος ελεύθερηΑρχαιολογικός Χώρος ΕλευσίναςΣωτηρίου Γκιόκα 1 Ελευσίνα
Keywords
Τυχαία Θέματα