Με ραντεβού εκτός και εντός αναμένει η αγορά το «πράσινο φως» για άνοιγμα (video)

13:33 14/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Αντίστροφα μετρούν το χρόνο έμποροι και επιχειρηματίες για τη τακτική σύσκεψη της Παρασκευής όπου οι εμπειρογνώμονες θα εξετάσουν ξανά το ζήτημα του ανοίγματος του λιανεμπορίου για παραδόσεις μέσω click away, όπως και των κομμωτηρίων και κέντρων περιποίησης νυχιών υπό όρους, με τις πληροφορίες να φέρουν τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία να έχουν ενδεχομένως τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και με την μέθοδο των ραντεβού εντός.

Όπως ανακοινώθηκε από την υπουργό Παιδείας το θέμα του ανοίγματος των σχολείων

δεν έχει προγραμματιστεί να τεθεί αύριο στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Το μοντέλο που εφαρμόζουμε δε μας επιτρέπει να ανοίξουμε και το λιανεμπόριο και την παιδεία μαζί. Κάνουμε πολύ μικρές και προσεκτικές κινήσεις, δήμο – δήμο, κοινότητα – κοινότητα, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Αχιλλέας Γκίκας, καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Το άνοιγμα είναι μια εξίσωση δύσκολη με πολλούς συντελεστές, καλό θα ήταν να προχωράμε σε κινήσεις διαδοχικές και να βλέπουμε το αποτέλεσμα, αλλά συχνά δεν έχουμε το χρόνο, είπε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής ογκολογίας Αθανάσιος Δημόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα