Με όραμα η νέα διοίκηση του ΚΤΕΛ Αρκαδίας

19:32 5/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ως νέα διοίκηση, έχουμε θέσει ως στόχο, την υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδιασμού που βασίζεται σε μία συνεχής ανατροφοδοτούμενη, εξωστρεφής ανάπτυξη του ΚΤΕΛ και σε μία εξασφαλισμένη συγκοινωνιακή κάλυψη της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας. Συγχρόνως, θα επιδιώξουμε την αναδιάρθρωση και την ενίσχυση της εξέλιξης, ώστε να μπορέσει το ΚΤΕΛ

να γίνει ο βασικός πυλώνας της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του κοινού».

Αυτό, δήλωσε, σήμερα, ο νέος πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, κ. Νίκος Κουτσόγιωργας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε η νέα διοίκηση της εταιρείας, μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Ο έμπειρος (έχει διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος του δ.σ. και επί των ημερών του, το ΚΤΕΛ, απέκτησε σύγχρονες κτιριακές υποδομές) διοικητικός ηγέτης του ΚΤΕΛ, είπε με έμφαση:

«Θέλουμε να καταστεί το ΚΤΕΛ πρότυπο συγκοινωνιακού φορέα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις που του έγιναν, τόνισε ότι:

Α. Θα επιχειρηθεί εκπαίδευση προσωπικού
Β. Θα ενισχυθεί η εξωστρέφεια και η επικοινωνία
Γ. Θα προωθηθεί η καλή συμπεριφορά του προσωπικού και των μετόχων σ’ όλες τις δράσεις τους
Δ. Θα στηριχθεί το σχολικό-μεταφορικό έργο

Παράλληλα, σε ερώτηση για τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ο κ. Νίκος Κουτσόγιωργας δεν θέλησε να παραθέσει αριθμούς, ωστόσο, γνωστοποίησε το πρόβλημα

: «Δεν είναι καλά τα οικονομικά μας. Έχουμε μειωμένα έσοδα, έχουμε μειωμένα συμβατικά έσοδα (γραμμικές μεταφορές). Δεν ισχύει αυτό που λένε για μονοπώλιο. Ενεργούμε κάτω από συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική, ενώ η πληρότητα των λεωφορείων μας μειώθηκε κατά 30%. Έχουμε 4.720 θέσεις και η πληρότητα φτάνει στις 1.200 θέσεις. Ζουν απ’ την εταιρεία 500 οικογένειες και θέλουμε να μπορούμε κάθε τέλος του μήνα, να πληρώνουμε μισθούς και υποχρεώσεις και συγχρόνως, να κερδίζουμε θετικά σχόλια και κρίσεις απ’ τους πελάτες μας».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα