Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος αγώνας δρόμου στο Πεδίον του Άρεως

15:53 15/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» και η Περιφέρεια Αττικής, διοργάνωσαν τον 2o Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις γειτονιές της Αθήνας», με εκκίνηση και τερματισμό εντός του Πάρκου. Στόχος η ανάδειξη του πάρκου Πέδιον Άρεως ως ένας χώρος όχι μόνο πρασίνου αλλά και πολλών δραστηριότητων προσβάσιμος στους πολίτες.

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή

πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων, διεξήχθη σήμερα για δεύτερη συνεχή χρονιά ο 2ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας».
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους (UESpT).

Πάνω από 700 δρομείς μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο Πεδίον του Άρεως σε έναν αγώνα όπου νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν.

Στο τέλος του αγώνα, βραβεύτηκαν οι νικητές άνδρες και γυναίκες σε όλες τις κατηγορίες ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα