Με ευρεία πλειοψηφία το ν/σ για την αναδοχή/υιοθεσία-Αντιδράσεις στις δηλώσεις Κατσίκη (video)

13:32 10/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στη Βουλή το επίμαχο άρθρο που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Στο σύνολό του το νομοσχέδιο απλουστεύει τις διαδικασίες και επισπεύδει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υιοθεσία και αναδοχή απο ετερόφυλα ζευγάρια. Σάλος από τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνου Κατσίκη. 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραπομπή του στην Επιτροπή

Δεοντολογίας της Βουλής «για τις χθεσινές, απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του». «Δεν παίρνω πίσω οτιδήποτε», διαμηνύει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Κωνσταντίντος Κατσίκης: Δεν παίρνω πίσω οτιδήποτε

«Αγνοώ το περιεχόμενο της επιστολής τους. Αν τα είπαν, αν είναι έτσι, τότε λέω κι εγώ στους ετεροφοβικούς συντρόφους μου, που με είπαν ομοφοβικό, ό,τι δεν πτοούμαι, δεν παραιτούμαι, δεν παίρνω πίσω οτιδήποτε», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κοινοβουλευτικό συντάκτης της ΕΡΤ, Λάμπρο Παναγιώτου. «Είναι προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, τρανσέξουαλ. Εγώ πιστεύω στις χριστιανικές μου αξίες. Έδωσα όρκο και τον τηρώ», αναφέρει σε άλλο σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα