Με άνεση και εμφάνιση ο Παναρκαδικός 2-0 τη Αχαϊκή

11:52 22/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε με 2-0 ο Παναρκαδικός της Αχαϊκής στην Τρίπολη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 62΄ με κοντινή προβολή και ο Χάρης Νάτσης στο 68΄ με πλασέ σε κενή εστία.

Μάλιστα οι νικητές, που ήταν εντυπωσιακοί, θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα τέρματα αφού ο Ν. Λυμπερόπουλος είχε 2 σουτ στα δοκάρια (8΄, 67΄) ο Καδάς πλασέ στο 13΄ λίγο άουτ, κεφαλιά του Συρεγγέλα μπλόκαρε ο Δρακόπουλος

στο 44΄, τετ-α-τετ του Γιουκούδη στο 71΄και το 80΄λίγο άουτ και κεφαλιά του Νάνου στο 83΄από 3 μέτρα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Δρακόπουλος.

Η μοναδική στιγμή που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 29΄ με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στη δεξιά γωνία του Χότζιτς αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Παναρκαδικός: Χότζις, Τσέκος, Μπούτας (74΄Μπινιώρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (77΄ Δ. Λυμπερόπουλος), Στρέμπας, Καδάς (86΄Τσιώλης), Συρεγγέλας (58΄ Γιουκούδης).

Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης (72΄Αλμπάνης), Αποστολόπουλος (84΄Μητρόπουλος), Κωνσταντινίδης (69΄ Σταυρόπουλος),Σαμπανέϊ, Αντωνόπουλος (72΄ Αναγνωστόπουλος)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Keywords
Τυχαία Θέματα