«Μαζί για τη Ζάκυνθο» για Μ.Μουζάκη – Παιδικούς Σταθμούς

14:25 29/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών είναι πολύ μεγάλης σημασίας για την κοινωνία της Ζακύνθου», επισημαίνει σε ανακοίνωση-απάντηση στην πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και δημοτική σύμβουλο Μαρία Μουζάκη, ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης «Μαζί για τη Ζάκυνθο», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αρμένη.

Αναλυτικότερα, ο εν λόγω συνδυασμός αναφέρει τα εξής:
«Εμείς ως πρώτο στοιχείο στην πολιτική μας και στην κριτική που ασκούμε, έχουμε την βελτίωση της λειτουργίας τους και την

επαναφορά στην κανονικότητα μιας κατάστασης που δεν τιμά την Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και το σύλλογο των Εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς η λειτουργία των παιδικών σταθμών είναι επισφαλής εδώ και πάρα πολλούς μήνες, με ελλείψεις διοικητικού και βοηθητικού προσωπικού, αδυναμία προμήθειας υλικών, τροφίμων κ.α.
Ο τρόπος άσκησης διοίκησης από την Κα Μουζάκη αποδυναμώνει το Διοικητικό Συμβούλιο οδηγεί σε παραιτήσεις των συμπολιτών μας και σε απουσίες μελών, από το συλλογικό όργανο του Νομικού Προσώπου. Παράλληλα εντείνει τις αντιθέσεις με τους εργαζόμενους και δημιουργεί ασφυκτική κατάσταση στην καθημερινότητα τους.
Η πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών με ένα μυθιστορηματικό δελτίο τύπου ξιφουλκεί με αναίδεια, ψεύδη και ανακρίβειες και συνεχίζει τις επιθέσεις κατά των εικονικών εχθρών της, που για αυτήν είναι τα αυτοδιοικητικά στελέχη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Τις συνιστούμε να αρχίσει να σέβεται και να συναισθάνεται την ευθύνη να διοικεί, μία σημαντική και απαραίτητη δομή για την κοινωνία της Ζακύνθου.
Τις θυμίζουμε ότι θεσμικά όλα αυτά που αναμασά έχουν λήξει με την απόφαση του Δ.Σ με αριθμ. 120 στις 16-4-2015, όπου εγκρίθηκε ο απολογισμός του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του οικονομικού έτους 2014 μετά από την δική της εισήγηση.
Ας αναλογισθεί αν προσέφερε οποιοδήποτε θετικό πρόσημο στο λειτούργημα που της έχει ανατεθεί με το δελτίο τύπου που εξέδωσε.
Το μόνο που μένει είναι η απογοήτευση και η αποφορά της κοινωνίας για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή της στα κοινά και το πρόβλημα που δημιουργεί στην Δημοτική Αρχή και σε κάθε συνάδελφο της πλειοψηφίας ξεχωριστά που υφίσταται κριτική για την απαράδεκτη κατάσταση στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
Έτσι που διαμόρφωσε η ίδια τα πράγματα, με αποκορύφωμα την προσπάθεια καταστροφής των αρχείων του Νομικού Προσώπου που προΐσταται και με την κωμική επίκληση της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει είναι η παραίτηση της.
Το Δημοτικό Συμβούλιο άλλωστε έχει αποφασίσει να συνεδριάσει με θέμα την αντικατάσταση της , όπου θα αναζητηθεί και ο λόγος καθυστέρησης σύνταξης του προυπολογισμού του 2017 των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα