Μαξίμου: Η Σ. Ζαχαράκη παραδέχθηκε φιλοδοξίες της ΝΔ για τα δημοσιονομικά

13:30 4/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την «κουτάλα», να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα

με τη Δικαιοσύνη. Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την «κουτάλα», να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Αγουρίδη για τα δάνεια της Ν.Δ. και την αποπληρωμή τους και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και πραγματικά είναι ένα δείγμα για το πώς θα διαχειριστούμε αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας.»

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα