Μαθήματα μαγειρικής από τον Τζέιμι Όλιβερ στην ΕΡΤ2

01:17 30/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα δύο πρώτα επεισόδια της «πεντανόστιμης» σειράς ντοκιμαντέρ «Jamie’s 30 minute meals», παραγωγής Αγγλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και κάθε μέρα στις 10:00.

Σ’ αυτά τα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ θα δούμε τον Τζέιμι Όλιβερ να δίνει μαθήματα μαγειρικής και να βοηθά αποτελεσματικά αυτούς που δεν τα καταφέρνουν καθόλου στην κουζίνα! Με γρήγορες και απλές οδηγίες, απευθύνεται σε πολυάσχολους ανθρώπους που δεν μπορούν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στη μαγειρική και

τους βοηθά να ετοιμάσουν πολύ εύκολο πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό από το τίποτα. Χορταστικά κυρίως πιάτα, ωραίες γαρνιτούρες και σαλάτες, πουτίγκες και δροσιστικά ποτά – με το δικό του, μοναδικό στυλ.

Η σειρά είναι επικεντρωμένη στη μόνιμη αποστολή του Τζέιμι να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων μέσα από το φαγητό, αντιμετωπίζοντας με πολύ αποτελεσματικό τρόπο την έλλειψη χρόνου και την κούραση της σύγχρονης ζωής. Το αποτέλεσμα είναι ένας διατροφικός προγραμματισμός που είναι τόσο χρήσιμος και εύκολος όσο και πανέμορφος και γοητευτικός.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα