Μάκης Τζάτζος: «Μου άρεσαν Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου»

16:20 13/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικές εντυπώσεις άφησαν στον Μάκη Τζάτζο ο Πανσερραϊκός και ο Απόλλων Παραλιμνίου στα παιχνίδια τους με Ξάνθη και Άρη Αβάτου αντίστοιχα.

Ο παλαίμαχος άσος της Ξάνθης και του Άρη παρακολούθησε τους δύο αγώνες και μετέφερε τις εντυπώσεις του μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

Ο Μάκης Τζάτζος είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Μου άρεσε

πάρα πολύ ο Πανσερραϊκός. Είδα μια ωραία, φρέσκια ομάδα με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με νεαρούς και ξένους που πιστεύω θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Η ομάδα είχε καλό αγωνιστικό προσανατολισμό, μου άρεσε αρκετά, είχε τρόπο να αμύνεται, να βγαίνει στην επίθεση. Είδα παιδιά με ταλέντο όπως ο πιτσιρικάς ο στόπερ (ο Κουτσίδης) που μου άρεσε πάρα πολύ. Καλά χαρακτηριστικά έχει και το αριστερό μπακ (ο Αργεντινός Πίντο). Μου άρεσαν και οι άλλοι δύο ξένοι, ο Μέσσι, είναι γρήγορο παιδί, με τεχνική αν και είχε από την πλευρά του έναν έμπειρο παίκτη, τον Γιάννη Στάθη και ο Ολαϊτάν που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο.  Ήταν καλός ο Πανσερραϊκός και μην ξεχνάμε ότι οι δύο ομάδες έχουν μια κατηγορία διαφορά και η Ξάνθη ψάχνει τα πατήματα της γιατί έχουν έρθει καινούργιοι ποδοσφαιριστές και είναι στο πρώτο στάδιο. Γενικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο Πανσερραϊκός και χαίρομαι για αυτό.  Θα είναι από τις ομάδες που θα είναι ψηλά. Δεν έχω εικόνα από τις άλλες ομάδες. Είδα μόνο την Καβάλα που επίσης μου άρεσε, έχει νέα παιδιά, Έλληνες παίκτες αλλά ο Πανσερραϊκός έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την Καβάλα. Η ποιότητα βοηθάει στις δύσκολες στιγμές. Παίκτες που τραβάνε την ομάδα στα δύσκολα».

-Για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Πρώτα από όλα ο αγωνιστικός χώρος μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ήρθα στο Παραλίμνιο γιατί είμαι φίλος με τον πρόεδρο του Άρη Αβάτου. Μου έκανε εντύπωση και το επίπεδο του αγώνα. Πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που έπαιξαν για τη νίκη, με καθαρό και δυνατό ποδόσφαιρο. Το χάρηκα το παιχνίδι. Ο Απόλλων έχει δύο τρεις παίκτες μεσοεπιθετικά που μπορούνε να κάνουν τη διαφορά και θα πρωταγωνιστήσει. Είναι φαβορί στην κατηγορία γιατί έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξέρω καλά τα δύο παιδιά από Ξάνθη, Μελισσόπουλο και Γούλα που έχουν ποιότητα. Μου άρεσε όμως όλη η ομάδα. Και ο πιτσιρικάς που έπαιζε δεξί μπακ όπως και ο τερματοφύλακας που μου έκανε εντύπωση με τις επεμβάσεις του».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα