«Μαγνήτης» το ντέρμπι Αναγέννησης Καρδίτσας – ΑΟ Τρίκαλα

11:30 12/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ντέρμπι της Δυτικής Θεσσαλίας μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας και Τρικάλων που θα διεξαχθεί σήμερα Μ. Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο ΔΑΚ της Καρδίτσας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Football League. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος επεσήμανε στους παίκτες του την σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα και ζήτησε την προσοχή τους ώστε στο τέλος να πετύχουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει να εξασφαλίσουν νωρίτερα την παραμονή τους στην κατηγορία. Από τον αγώνα θα απουσιάσει

ο τιμωρημένος Χαμιντού Μάινγκα και επιστρέφει ο Στέργιος Δημόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Από την άλλη πλευρά ο Περικλής Αμανατίδης που έχει περάσει παλαιότερα από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι παρακάτω: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Καρρίκι, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μπαλμπόα, Μουμίν, Στεφάνοβιτς. Αρναρέλλης, Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Kουσκουνάς, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Μπαϊκαρά, Νταμάχου.

Η προϊστορία ανάμεσα σε Αναγέννηση και Α.Ο. Τρίκαλα στη γειτονική Καρδίτσα στα πρωταθλήματα της Β΄, Γ΄αλλά και ένα ματς στη Δ΄Εθνική, δείχνει ότι διεξήχθησαν συνολικά 21 αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν σε 11 αγώνες, 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ενώ τα Τρίκαλα κέρδισαν σε 3 παιχνίδια στο στάδιο της Καρδίτσας.

Τα Τρίκαλα στον σημερινό αγώνα θα αγωνιστούν χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων τους, αφού, όπως και στον πρώτο γύρο, απαγορεύτηκε για λόγους ασφαλείας η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από την ΕΠΣ Λασιθίου, με βοηθούς τους Γεώργιο Κεσίσογλου (Πέλλας), Χρήστο Παπαδόπουλο (Κοζάνης) και 4ο διαιτητή τον Βασίλειο Φωτιάδη (Πέλλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα