Μ. Βλαχάκης – Τ. Βάμβουκας: Οι λόγοι αντιπαράθεσης (audio)

18:24 31/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους λόγους που οδηγήθηκε στην παραίτηση όχι μόνο από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών αλλά και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Μιχάλης Βλαχάκης. Δηλώνω ενεργός πολίτης, τόνισε ο κ. Βλαχάκης, ο οποίος μίλησε για πρωτόγνωρη επίθεση στο πρόσωπό του.

Με την ίδια εισήγηση που είχα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και χαρακτηρίστηκε ανεπαρκής, υπερψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης από το Δημοτικό Συμβούλιο η αποβολή των επιχειρηματιών που έχουν καντίνες στους Αγ. Αποστόλους, τόνισε

ο κ. Βλαχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν της παραίτησής του.

Τ. Βάμβουκας: Η αποβολή των επιχειρηματιών με καντίνες, δεν συνιστά ηθική δικαίωση για τον κ. Βλαχάκη

Η αποβολή των επιχειρηματιών με καντίνες, δεν συνιστά ηθική δικαίωση για τον κ. Βλαχάκη. Δήλωσε από την πλευρά του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας. Η σχετική απόφαση για το θέμα ήταν απολύτως αναμενόμενη, αφού ήταν γνωστή η θέση της πλειοψηφίας της παράταξής μας, τόνισε ο κ. Βάμβουκας, ο οποίος ανέφερε ότι η στάση του κ. Βλαχάκη παραμένει ανερμήνευτη, αφού στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγησή του δεν έγινε δεκτή για τυπικούς λόγους που είχαν θεσμικό δικαίωμα και επικαλέστηκαν οι παρατάξεις των κ.κ. Παπαδογιάννη και Σκουλάκη.

Παράλληλα, ο κ. Βάμβουκας αναφέρθηκε και στο θέμα της φιλοξενίας των προσφύγων στο Κλειστό Κολυμβητήριο.

Ακούστε τις συνεντεύξεις των κ.κ. Βλαχάκη και Βάμβουκα στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Μάνος Παπαδάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα