Μ. Συντυχάκης: Ζούμε το τέλος των ψευδαισθήσεων (audio)

19:36 31/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ζούμε το τέλος των ψευδαισθήσεων, τόνισε με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού που δοκιμάζει δομές υγείας, οικονομίες και κοινωνίες στη χώρα μας, στην Ευρώπη μα και σε όλο τον κόσμο, τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης.

Αυτό που ζούμε είναι το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού και την πλήρη αποκάλυψη της απογύμνωσης του συστήματος Υγείας, επεσήμανε ο κ. Συντυχάκης, ο οποίος παράλληλα

αναφέρθηκε στην ανάγκη επίταξης -αντί της γενναίας χρηματοδότησης- των ιδιωτικών κλινικών, προσλήψεις στα νοσοκομεία και στις πρωτοβάθμιες δομές υγείας, αλλά και σε όλα τα κοινωφελή προγράμματα, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Την κρίση του ιού θα ακολουθήσει ένα νέο πακέτο σαρωτικών μέτρων που δεν θα μπορέσουν να τα αντέξουν οι ήδη εξουθενωμένοι από τα μνημόνια πολίτες, ανέφερε ο Ηρακλειώτης βουλευτής, ο οποίος -αναφερόμενος στην εικόνα της Κρήτης αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη, άσκησε κριτική λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στην Περιφέρεια Κρήτης ή έχει άγνοια της πραγματικότητας ή επιχειρεί την «ωραιοποίησή» της.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Συντυχάκη στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου – Ηλ. Επεξεργασία: Β. Χειμώνας

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα