Μ. Κόνσολας: Μοχλός ανάπτυξης ο τουρισμός για την Ελλάδα

17:51 9/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη βεβαιότητα πως η ΝΔ σύντομα θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας εξέφρασε από τη Λάρισα όπου ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρήσεων, ο βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.
Ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής στα παράλια του Νομού Λάρισας όπου είχε επαφές και συναντήσεις με φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού και διαπίστωσε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν προκειμένου να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους και την ελληνική οικονομία,

όρθια.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πως «έχουν στοχοποιήσει τον τουρισμό στηριζόμενοι στη φοροεπιδρομή και με την υπερφορολόγηση έπληξαν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων».
Ο κ. Κόνσολας ανακοίνωσε πως σύντομα και μετά από πρόταση του βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου θα διοργανωθεί είτε στη Λάρισα είτε στην Αθήνα μονοθεματική συνεδρία, με τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Τ.Ε.Ι. και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ανθρώπους του τουρισμού προκειμένου να συζητηθούν τρόποι ανάπτυξης και το στρατηγικό σχέδιο που θέτει η ΝΔ για τον τουρισμό.
«Ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητά μας για τη Θεσσαλία μετά τη γεωργία και την κτηνοτροφία» επεσήμανε ο κ. Κόνσολας.
Τόσο ο κ. Κόνσολας όσο και ο κ. Χαρακόπουλος σχολίασαν την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σε Αθήνα και Κομοτηνή μεταφέροντας τη διαπίστωση πως «η χώρα μας δεν ήταν προετοιμασμένη γι’ αυτή την επίσκεψη και ο σχεδιασμός του ταξιδιού έγινε με προχειρότητα από την κυβέρνηση.

Ο τομεάρχης της ΝΔ συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Καπετάνο, τον βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, επιστημονικό Σύμβουλο της ΚΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα