Μ. Φραγκάκης: Διορθώνω το «λάθος Βάμβουκα» συμπορευόμενος με τον Παπαδογιάννη

13:10 5/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Άρη Παπαδογιάννη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα, με επιστολή του, ο πρώην αντιδήμαρχος Χανίων, νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φραγκάκης.
Μάλιστα, ο κ. Φραγκάκης χαρακτηρίζει λανθασμένη την επιλογή του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό τού κ. Βάμβουκα και σημειώνει ότι διορθώνω το συγκεκριμένο

λάθος συστρατευόμενος με τον κ. Παπαδογιάννη.
Πριν από δύο χρόνια περίπου ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη “Ενεργών Πολιτών” και συνάμα από τη Δημοτική Αρχή.
Ο χρόνος που πέρασε από τότε μέχρι σήμερα δικαίωσε απόλυτα αυτή την επιλογή μου.
Ηταν μία Δημοτική Αρχή περίκλειστη, δίχως δημιουργικό ορίζοντα, άτολμη και φοβική πολλές φορές, η οποία συνεχίζει χρόνο με τον χρόνο να απογοητεύει όλο και περισσότερο, την πλειοψηφία της χανιώτικης κοινωνίας, που τόσο απλόχερα της είχε δώσει την εμπιστοσύνη της το Μάιο του 2014.
Είχα δηλώσει τότε ότι δεν μπορώ να συνυπάρξω με μία Δημοτική Αρχή, η οποία άρχισε από την πρώτη στιγμή να αποκλίνει, από τις βασικές αρχές, τις οποίες είχαμε χαράξει, και η οποία αργά αλλά σταθερά να περικλείεται μέσα σε ένα κέλυφος κενό προτάσεων, ιδεών, οράματος και κυρίως Δημοτικού Εργου.
Εχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να αναγνωρίζω τα λάθη μου, και όσα από αυτά διορθώνονται να προσπαθώ να τα διορθώσω.
Διόρθωση στο λάθος μου να στηρίξω τον κ. Βάμβουκα το Μάιο του 2014, είναι να συστρατευθώ με το συνδυασμό του Αρη του Παπαδογιάννη.
Ο Αρης Παπαδογιάννης με την πολύτιμη επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με όραμα και πρόγραμμα για την πόλη μας, που τόσο αξίζει και που τόσες μικρές ηγεσίες μέχρι σήμερα της έχουν στερήσει. Ο Αρης Παπαδογιάννης αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή και προοπτική για τα Χανιά του μέλλοντος.
Κατά συνέπεια και μάλιστα μετά από το προσκλητήριο για συστράτευση υπό τον Αρη Παπαδογιάννη που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνω ότι από σήμερα διαθέτω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου ο Αρης Παπαδογιάννης να εκλεγεί δήμαρχος Χανίων κι επί τέλους τα Χανιά να αποκτήσουν μία Δημοτική Αρχή ικανή να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει και όλες τις μεγάλες ευκαιρίες, που αναμφίβολα ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Φραγκάκης Μανόλης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα