Μ. Εσκίογλου: Θέλουμε ψήφο αλλαγής, ενότητας κι ανάπτυξης για τα Φάρσαλα

22:23 31/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ψήφο αλλαγής, ενότητας κι ανάπτυξης για την επαρχία Φαρσάλων ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, σε μία εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων.

Ενώπιον εκατοντάδων συμπολιτών του, ο κ. Εσκίογλου χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντική την ερχόμενη Κυριακή για την επαρχία και τα Φάρσαλα» εξηγώντας πως «πρέπει να σκεφθούμε τι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον μας και τι οφείλουμε να αφήσουμε ως παρακαταθήκη στους επόμενους». Γι’ αυτό και

ζήτησε από τους πολίτες μαζική προσέλευση στην κάλπη, παροτρύνοντάς τους «να μη λείψει κανείς από την κάλπη. Είναι δικαίωμα και καθήκον για τον τόπο μας, να πάμε όλοι μας και να ψηφίσουμε. Να μην αφήσουμε καμία απογοήτευση να κρίνει το δικό μας μέλλον».

Μιλώντας για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, εκεί όπου οι φαρσαλινοί πολίτες έδωσαν στο συνδυασμό του, «Φάρσαλα Ανάπτυξη» την μεγάλη διαφορά των 21 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο, ο κ. Εσκίογλου έκανε λόγο «για ένα εκκωφαντικό, ξεκάθαρο μήνυμα, απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της επαρχίας Φαρσάλων. Ήταν το μήνυμα πως οι Φαρσαλινές και οι Φαρσαλινοί την ερχόμενη Κυριακή αφήνουν πίσω τους μία εποχή που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η αλαζονεία, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι κλειστές πόρτες».
O υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων απεύθυνε ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, τονίζοντας πως «τα μεγάλα προβλήματα ενός τόπου, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός δημάρχου ή μίας δημοτικής αρχής. Πρέπει να είναι και είναι υπόθεση όλων!

Και γι’ αυτό το ξαναλέω δυνατά να το ακούσουν όλοι: Τα Φάρσαλα με τις κλειστές πόρτες, των κολλητών και των ολίγων τελείωσαν.
Στα Φάρσαλα χαράζει μία νέα εποχή συλλογικής διοίκησης, συμμετοχικότητας στα κοινά. Μία εποχή όπου όχι μόνον οι εκλεγμένοι όλων των παρατάξεων, από το δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο πρόεδρο τοπικής κοινότητας, αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες θα έχουν λόγο.
Γι’ αυτό επιμένουμε πως στην επόμενη ημέρα, όλοι έχουν λόγο και ρόλο στη διοίκηση του τόπου μας. Γι’ αυτό και θα δημιουργήσουμε μία διαπαραταξιακή επιτροπή, μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς, μακριά από κόμματα και χρώματα. Να δημιουργήσουμε ένα αρραγές μέτωπο που θα διεκδικήσει με τη μέγιστη δυνατή πίεση, όλα εκείνα που η πολιτεία – ανεξαρτήτως κυβέρνησης – χρωστάει στον τόπο μας.
Δε θα κυβερνήσουμε ως μονοπαραταξιακά αυτοδύναμοι, αλλά θα επιδιώξουμε συναίνεση με όλες τις εκλεγμένες στο δημοτικό συμβούλιο παρατάξεις. Γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν ούτε μπλε, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο χρώμα.
Έτσι θα διοικήσουμε, όλοι μαζί. Με το δήμαρχο τελευταίο υπηρέτη της πόλης και όχι αλαζόνα, νάρκισσο και αποκομμένο από την πραγματικότητα και τα προβλήματα της κοινωνίας.
Ελάτε λοιπόν μαζί μας φίλες και φίλοι, ελάτε όλοι μαζί, κι εσείς που την περασμένη Κυριακή για τους λόγους σας δεν ψηφίσατε το Συνδυασμό μας,
Ελάτε όλοι μαζί να οραματιστούμε και να φτιάξουμε τα Φάρσαλα του μέλλοντος.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Συνεργάτες και συνοδοιπόρους. Πρωταγωνιστές στην πόλη και στα χωριά μας, χωρίς διαχωρισμούς. Να κάνουμε μαζί το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, για όλα αυτά που θέλουμε

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα