Λεβέντης: Θα τινάξω την μπάνκα στον αέρα – Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα

18:51 12/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένος να παραιτηθεί από βουλευτής φέρεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο λόγος, η ψήφιση του νόμου περί της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου.

«Εγώ είμαι σκυλοντόγκ. Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους», δήλωσε ο κ. Λεβέντης

σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες με τους οποίους συνομίλησε για το θέμα.

Διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από πρόεδρος του κόμματος αλλά μόνον από βουλευτής. «Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ, εγώ ό,τι λέω δεν το αλλάζω», είπε και τοποθέτησε τον χρόνο και τον τόπο της ανακοίνωσης της παραίτησης του τη Δευτέρα σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν θα το αφήσω έτσι. Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα», δήλωσε φορτισμένα και προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο του 2018.

Αντιδράσεις

Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη ήρθε από την ανεξάρτητη βουλευτή Β΄ Πειραιά, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Εάν η δήλωση του κ. Λεβέντη έχει σοβαρότητα, οφείλει να παραιτηθεί προ Δευτέρας. Αμέσως θα πρέπει να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα για την εκλογή νέου προέδρου και χάριν ενότητας του κόμματος να επιστρέψουν οι βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί», ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Πηγή: ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιμπίδας

Σχετική είδηση:Εννοεί τα της παραίτησης ο Β. Λεβέντης, δηλώνουν συνεργάτες του

Keywords
Τυχαία Θέματα