ΛΑ.ΣΥ. Ορεστιάδας: «Συνεχίζεται η υποβάθμιση του Κ. Υ. Δικαίων»

12:50 7/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο θέμα της κενής θέσης παιδίατρου στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, από την αρχή της χρονιάς, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον δήμο Ορεστιάδας, τονίζοντας ότι «συνεχίζεται η υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους της περιοχής Τριγώνου».

Η παράταξη επισημαίνει, παράλληλα, ότι κενές είναι και οι θέσεις οδοντιάτρου, μικροβιολόγου και ακτινολόγου, ενώ παραμένει ανεκπλήρωτο και το αίτημα δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στα Δίκαια. «Η σημερινή εικόνα εγκατάλειψης του Κέντρου

Υγείας Δικαίων δείχνει ολοκάθαρα ότι και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική με τις προηγούμενες», υποστηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» και υπογραμμίζει ότι «με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, υποβαθμίζεται συνεχώς το δημόσιο σύστημα υγείας». Στο κάδρο των ευθυνών, δε, η παράταξη βάζει και τις Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές, που όπως επισημαίνει, «παρακολουθούν σαν θεατές τη συνεχή υποβάθμιση των δομών υγείας στην περιοχή μας». Καλεί, τέλος, τους κατοίκους του Τριγώνου «να ενισχύσουν παντού τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, που δεσμεύονται να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, διεκδικώντας ένα δημόσιο, σύγχρονο και δωρεάν σύστημα υγείας, το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των εργαζομένων».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα