Λάρισα: Συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό ελαφρού αεροσκάφους

00:31 27/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη επιχείρηση του στρατού και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ελαφρού τύπου αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, που στις 21:40 το βράδυ της Τετάρτης χάθηκε το σήμα του από τα ραντάρ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας απόστρατος και άλλος εν ενεργεία στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, οι έρευνες για το συμβάν επικεντρώνονται στις περιοχές Δένδρα, Πλατανούλια μέχρι και τον Τύρναβο.

1/ Η Πυροσβεστική

Υπηρεσία συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό μικρού υπερελαφρού αεροπλάνου της Αερολέσχης Λάρισας, στην ευρύτερη

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2017

Συμμετέχουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, εθελοντές, οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και δυο ελικόπτερα, ένα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Πολεμικού Ναυτικού.

Από το υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώθηκε ότι ο συγκυβερνήτης είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ Λάρισας, ο πιλότος και ιδιοκτήτης του αεροσκάφους είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όσοι από τους κατοίκους της γύρω περιοχής έχουν ερωτηθεί κανείς τους δεν αντιλήφθηκε κάποιο κρότο ή λάμψη.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Το αεροσκάφος της Αερολέσχης της Τερψιθέας Λάρισας είναι τύπου TL20.

Πηγή ΕΡΤ, ΕΡΤ Λάρισας -Ρεπορτάζ Β. Μητρούσιας

Keywords
Τυχαία Θέματα