«Λάμψη» πρωταθλητή Ιταλίας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

14:42 15/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες.

Ο πρωταθλητής Ιταλίας Massimo Roccoli θα τρέξει με την μοτοσυκλέτα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Ο τέσσερις φορές νικητής του εθνικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί με την MV Agusta F3 μοτοσυκλέτα του στην κατηγορία

supersport, δίνοντας την ευκαιρία σε συναθλητές, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σε όσους επισκεφθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο να τον γνωρίσουν και να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ο Massimo Roccoli έχει προσκληθεί από την ομάδα Zen 1 One racing, η οποία σε δελτίο τύπου-ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φίλους των αγώνων και του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας πως στον επόμενο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 17-18 Σεπτεμβρίου καλεσμένος της ομάδας μας θα είναι ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του Ιταλικού Εθνικού πρωταθλήματος (CIV) Massimo Roccoli μαζί με την ομάδα του και την πανέμορφη MV Agusta F3. Ο Massimo Roccoli είναι από τους πιο γνωστούς αθλητές της γειτονικής χώρας τόσο για τα αποτελέσματα του στο Εθνικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε απο κοντά στο Misano τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια trackday που οδήγησε ένα Yamaha R6 ειδικά προετοιμασμένο γι’ αυτόν από την εταιρία μας και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σαν αθλητής και επαγγελματίας. Έχει δεκάδες συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας supersport όπου έχει πάρει και νίκη ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει και στα moto2. Από το 2014 ήρθε σε συνεργασία την ομάδα Laguna moto Racing που συνεργάζεται έως σήμερα. Οδήγησε την πανέμορφη F3 της MV Agusta εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση γενικής με πέντε νίκες και μια τρίτη θέση σε δέκα αγώνες. Το 2015 με τέσσερις νίκες, δύο δεύτερες και μια τρίτη κέρδισε τον τον τίτλο της κατηγορίας CIV Supesport. Φέτος είναι πρώτος στη βαθμολογία με τέσσερις αγώνες ακόμα να απομένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι φίλοι του σπορ θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά αυτόν και την ομάδα του και να θαυμάσουν την πανέμορφη μοτοσυκλέτα του μέσα και έξω από την πίστα. Θα αγωνιστεί στη κατηγορία supersport».

Keywords
Τυχαία Θέματα