ΛΑΕ Χανίων: Κριτική στην ξαφνική επίσκεψη του Πρωθυπουργού

06:49 6/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για «ξαφνική βιασύνη» που «έπιασε το πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για την υλοποίηση των εξαγγελιών που αφορούν τον Ν. Χανίων», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΛΑΕ, η οποία υποστηρίζει ότι είναι «πρόδηλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παντού επικοινωνιακές φιέστες με τη σύμπραξη των περιφερειακών και τοπικών αρχών​, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ στην οποία θα παρουσιάσει το «Νέο» του πρόγραμμα μιλώντας

χωρίς ντροπή για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5/9, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Χανίων στην Αντιπεριφέρεια, με τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να ελεγχθεί αν προχωρούν όλα όσα εξαγγέλθηκαν. Είναι πρόδηλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παντού επικοινωνιακές φιέστες με τη σύμπραξη των περιφερειακών και τοπικών αρχών​, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ στην οποία θα παρουσιάσει το «Νέο» του πρόγραμμα μιλώντας χωρίς ντροπή για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια»! Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι το μνημονιακό καθεστώς της χρεοκρατίας, της λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας συνεχίζεται για πολλά χρόνια. Με περιοδείες για τα μάτια του κόσμου και μια σειρά υποσχέσεων περί δήθεν παροχών, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση να μας πείσουν για τις “φιλολαϊκές” τους προθέσεις, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στη μνημονιακή λογική, στις επιταγές των αξιωματούχων της ΕΕ, του ΔΝΤ και του μεγάλου κεφαλαίου, εγχώριου και μη.Η διαρκής λιτότητα, η ανεργία, η ακραία φτώχεια, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου που αποτελούν κεντρική επιλογή της κυβέρνησης, θα μας βρίσκουν απέναντι! Κανένας Τσίπρας και άλλος υλοποιητής αυτής της πολιτικής δεν είναι ευπρόσδεκτος στη πόλη μας.

Κόντρα στη μνημονιακή καθήλωση, στον ευρωμονόδρομο και το ληστρικό χρέος, η απάντηση μας πρέπει να είναι ενωτική, δυναμική και μαζική. Απαιτούμε τη ρήξη με την κυβέρνηση και πολιτική τους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα