Λ. Άντζελες: Πυρά κατά αστυνομικών – Ασύλληπτος ο δράστης

12:24 13/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη στην κομητεία του Λος Άντζελες (LASD) δέχθηκαν πυρά στην πόλη Κόμπτον αργά χθες το βράδυ. «Ένας άνδρας αστυνομικός και μία γυναίκα αστυνομικός έπεσαν σε ενέδρα ενώ κάθονται στο όχημα περιπολίας», σύμφωνα με την ανάρτηση. «Και οι δύο υπέστησαν πολλαπλά τραύματα από πυρά και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση».

Ένα άτομο εθεάθη να πλησιάζει το αυτοκίνητο των αστυνομικών, να ανοίγει πυρ και να τρέπεται σε φυγή, σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε στο Twitter

το LASD.

BREAKING: LASD has given me the okay to show this shortened video of the suspect opening fire on the deputies in this ambush. Before the video starts, the suspect creeps up to vehicle. After it stops, deputy falls out and stumbles. Manhunt still underway. @FOXLA pic.twitter.com/3x3vXn4IFy

Bill Melugin (@BillFOXLA) September 13, 2020

Ο ύποπτος παραμένει ασύλληπτος, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Εφημερίδες του Λος ‘Αντζελες συνδέουν το περιστατικό με την έκρηξη βίας που ακολούθησε τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Αφροαμερικανού Dijon Kizzee, από πυρά της αστυνομίας, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Kizzee κατηγορείται ότι οπλοφορούσε και ότι αντιστάθηκε στην αστυνομία πουτον σταμάτησε για παράβαση κυκλοφορίας ποδηλάτου. Νυχτερινές διαμαρτυρίες, πολλές από αυτές βίαιες, ξέσπασαν έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας στο Νότιο Λος Άντζελες.

Σε ανάρτησή του ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε για το περιστατικό: «Είναι ζώα, που πρέπει να χτυπηθούν σκληρά».

Animals that must be hit hard!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 13, 2020

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άντζελες, Πυρά, – Ασύλληπτος,antzeles, pyra, – asylliptos