Κυριάκος Μητσοτάκης: Ψήφος απόρριψης της Κυβέρνησης οι ευρωεκλογές

08:49 10/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η 26η Μαΐου θα ναι ψήφος απόρριψης στην κυβέρνησης του κ. Τσίπρα και ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ», εκτίμησε από τα Γιάννενα χθες το βράδυ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας ακύρωσε πανικόβλητος την περιοδεία του στα Ιωάννινα, προκειμένου να επιχειρήσει να αλλάξει την ατζέντα, έπειτα από την κατακραυγή για τις διακοπές του στο σκάφος».
Αναφορικά με το «πακέτο» μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι «οι Έλληνες πολίτες θα του γυρίσουν την πλάτη» στις κάλπες, ενώ έθεσε το δίλημμα των ευρωεκλογών με το ερώτημα: «ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα μείνει καθηλωμένη».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε μείωση των φόρων, νέες θέσεις εργασίας αλλά και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.
Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα προς την Αλβανία, σημειώνοντας ότι ο δρόμος της προς την Ευρώπη περνά από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα