Κυκλοφορικές ρυθμίσεις στoν οδικό άξονα Δερβένι- Σέρρες – Προμαχώνας

14:03 27/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στη διαδρομή Δερβένι – Σέρρες -Προμαχώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από 15:00 έως 17:00 και θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού από τον Κόμβο Στρυμονικού (48ο χιλιόμετρο) έως τον Κόμβο Ριζιανών (32,8ο χιλιόμετρο).

Η

κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Στρυμονικού προς την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών και στη συνέχεια μέσω των δημοτικών διαμερισμάτων Καλόκαστρου – Ευαγγελίστριας – Λαχανά, θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού μέσω του Κόμβου Λαχανά.

Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Λευκώνα – Σιδηροκάστρου, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης και μέσω των εθνικών οδών Δράμας – Σερρών και Μεσοράχης – Αμφίπολης,θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό. Σημειώνεται ότι στον παραπάνω κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα