Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επίσκεψης Μέρκελ

12:03 11/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυξημένα μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα, ανάλογα με τις μετακινήσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας.

Η Άγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, στο Μαρούσι. Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας παρουσία κορυφαίων επιχειρηματιών. Η κ. Μέρκελ

θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30.

Ανοικτός είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα. Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15.27 και 15.57 από τον σταθμό Δ. Πλακεντίας προς το Αεροδρόμιο και των 16.00 και 16.30 από Αεροδρόμιο.

Τροποποιήσεις ισχύουν και στα δρομολόγια του Προαστιακού, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ 15:45 – 16:15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ενημερωθείτε για την #κίνηση στους δρόμους σε:
▪ Αττική ️ &
Θεσσαλονίκη ♖ pic.twitter.com/TsjWuUu15F

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) January 11, 2019

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες μέχρι και τις 16:00:

Στην περιοχή του δήμου Αμαρουσίου που περικλείεται από τις οδούς/ λεωφόρους: Λ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη (από συμβολή με Λ. Κηφισίας) – δεξιά Πιτταρά – δεξιά Αμαρυσίας Αρτέμιδος – συνέχεια Παραδείσου – δεξιά Αιγιαλείας – δεξιά Κατίνας Παξινού – συνέχεια Καλομοίρη – δεξιά Ριζαρείου (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.Στην περιοχή του δήμου Χαλανδρίου που περικλείεται από τις οδούς/ λεωφόρους: Λ. Κηφισίας (από τη συμβολή με τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) – δεξιά Παλαιολόγου – δεξιά Εθνικής Αντιστάσεως – αριστερά Ιωάννου Αποστολόπουλου – δεξιά Τζαβέλλα – αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις:

Μέρκελ: Υπόθεση καρδιάς να στηρίξουμε την Ελλάδα για όσα εγκλήματα έκαναν οι ναζί (video) Κατάθεση στεφάνου από την Αν.Μέρκελ στoν Άγνωστο Στρατιώτη (video)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα