Κριτική της “Πυξίδας” στον Δήμαρχο Μυτιλήνης με αφορμή τις δομές φιλοξενίας

15:03 28/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πυρά κατά του δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη εξαπολύει η δημοτική Παράταξη «Με Πυξίδα τον Πολίτη» σχετικά με τις θέσεις που έχει καταθέσει για την δημιουργία νέας δομής στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Ο κ. Κύτελης αφού επί μήνες «προτάσσει τα στήθη του» για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για δημιουργία κλειστών δομών στο νησί, μπορεί επιτέλους να είναι περήφανος: Εκτός από τη δημιουργία της τεράστιας υπερδομής του Καρά Τεπέ, κατάφερε μαζί με την εκλεκτή του παρέα, να συμφωνήσουν

για τη δημιουργία μίας ακόμα κλειστής δομής, ακριβώς δηλαδή το αντίθετο απ’όσα επανειλημμένα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο”.

Τέλος τονίζει ότι «ο λαός της Λέσβου αγωνίστηκε για να μην γίνει καμμιά νέα δομή στο νησί. Η συναινετική στάση του Δημάρχου δεν εκπροσωπεί κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του και την παρέα του. Καμία υποχώρηση, καμία συναίνεση στα νέα επικίνδυνα σχέδια που εξυφαίνονται εν κρυπτώ.  Άμεση μείωση του προσφυγικού πληθυσμού (αποσυμφόρηση) τώρα. Αυτή είναι η λύση και όχι οι νέες δομές!»

 

The post Κριτική της “Πυξίδας” στον Δήμαρχο Μυτιλήνης με αφορμή τις δομές φιλοξενίας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα