Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη-Δαμανάκη για τις προνοιακές δομές

14:36 1/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα μέτρα που εφαρμόζονται στις προνοιακές δομές της Κρήτης λόγω της πανδημίας και η αποτελεσματικότητά τους συζητήθηκαν στη συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, και της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρίας Δαμανάκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος, Ν. Βαμβακάς.

Εκτός

από τα ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνονται με σκοπό την προστασία της υγείας των ωφελούμενων και των εργαζόμενων των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στη συνάντηση αναδείχθηκε ακόμα η κοινή βούληση για την εδραίωση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας με σκοπό την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δομών του Κέντρου και της υλικοτεχνικής τους υποδομής, με κύριο στόχο την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και την αναβάθμιση των δομών.

Επίσης, παραδόθηκε από την Περιφέρεια στην κ. Δαμανάκη υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας με σκοπό την ενίσχυση των δομών του Κέντρου σε όλη την Κρήτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα