Σε Ηράκλειο και Χανιά Γ. Δραγασάκης – Εφ. Αχτσιόγλου

19:29 26/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριήμερο εξορμήσεων σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης, με τις περιοδείες να συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα διοργανωθεί σειρά εξορμήσεων με ανοιχτές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους και συνεντεύξεις Τύπου σε τοπικά μέσα ανά νομό, με τη συμμετοχή

υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Χανιά θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και με απολυμένους εργαζόμενους σε τεχνικές εταιρείες της περιοχής. Επίσης, θα επισκεφθεί το τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και θα συναντηθεί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων.

Αντίστοιχη περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στο Ηράκλειο, με ομιλία στον Εκθεσιακό Χώρο Αρκαλοχωρίου, το Σάββατο στις το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα