Κοζάνη:Θ. Μουμουλίδης πυλώνας ανάπτυξης πολιτισμός και παιδεία

15:24 1/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και να δημιουργήσει υπεραξία, θέσεις εργασία και μια πολιτική μόχλευση, τόνισε ο Βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, με αφορμή την πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2019 η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Ο βουλευτής Κοζάνης που θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση και θα αναπτύξει το θέμα «Παιδεία, Πολιτισμός, Ανάπτυξη»,

υπογράμμισε ότι αφορά στο σύνολο της, την κοινωνία, που θα μπορεί να συμμετέχει με προτάσεις καθώς υπάρχει η διάθεση από το πολιτικό προσωπικό της περιοχής να υιοθετηθούν σε ένα σχεδιασμό που απαιτείται να γίνει.

‘Όπως τόνισε ο κ. Μουμουλίδης η περιοχή έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και ένα σημαντικό κεφάλαιο που παραμένει ανεκμετάλλευτο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί να οργανωθεί με περισσότερη εξωστρέφεια.

Το στοίχημα είναι αν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια περιοχή επώνυμη πρωτοπόρα στην παιδεία και στον πολιτισμό, κατέληξε ο κ. Μουμουλίδης.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν με ομιλίες ο Συνθέτης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κοζάνης Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κωσταντόπουλος και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Κοζάνης Βασιλική Βόντζα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα