Κοζάνη-Θέμης Μουμουλίδης: «Προσβλητικός ο τρόπος αλλαγής έδρας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου»

11:25 1/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έκπληξη του για την απόφαση αλλαγής έδρας του παραρτήματος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, από την Κοζάνη στην Έδεσσα, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης.

«Πρόκειται για πράξη που αιφνιδιάζει, προσβάλει, προβληματίζει και δεν έχει προηγούμενο , δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά τα οποία πρέπει να απαντηθούν», επισημαίνει

ο κ.Μουμουλίδης , κάνοντας λόγο για μεθόδευση από την διοίκηση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και υπογραμμίζοντας ότι «κανείς από τους άμεσα ενδιαφερόμενους , την Δημοτική αρχή, το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και όλους τους άλλους, δεν γνώριζε και ουδέποτε ενημερώθηκε για τις προθέσεις των αρμοδίων».

Ο κ. Μουμουλίδης αναφέρει ότι «Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο δεν είναι ιδιοκτησία κανενός» και υποστηρίζει ότι «η ενέργεια αυτή αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς της περιοχής». Στην ανακοίνωση του, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , προσθέτει ακόμη ότι «αν και δεν έχει καμία ευθύνη η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την απόφαση μεταφοράς της έδρας, οφείλει ωστόσο να επισημάνει και να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της, τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης, που δεν έχει προηγούμενο».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα