Κοζάνη: Συνεχίζουν την προσφορά τους, οι Φίλοι του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

11:52 30/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους χώρους που διαμορφώθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με την εθελοντική εργασία και τις χορηγείες πολιτών της περιοχής, παρουσίασαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής , τα μέλη της Αλληλέγγυας Κίνησης «Το Μαμάτσειο μας», παρουσία του Διοικητή της Ενιαίας Διοίκησης των Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας Γιώργου Χιωτίδη.

Πρόκειται για τον εξοπλισμό και την διαμόρφωση των χώρων του γραφείου των ειδικευομένων της Παθολογικής Κλινικής,

καθώς και των δύο Εφημερίων , όπως και των δύο μπάνιων στην ψυχιατρική κλινική, κάτι για το οποίο ο κ. Χιωτίδης ευχαρίστησε τους Φίλους του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, προσθέτοντας μάλιστα ότι «το έργο αυτό έγινε πολύ σύντομα».

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ Κοζάνης, ο Καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και Συντονιστής της Αλληλέγγυας Κίνησης «Το Μαμάτσειο μας» Βασίλης Κικής , έκανε γνωστό ότι «στα επόμενα μεγαλόπνοα σχέδια της Κίνησης, συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία ενός αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, με την κινητοποίηση και των απόδημων , για να επιτευχθεί ο στόχος».

Εν τω μεταξύ, σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρουν οι υδραυλικοί της περιοχής σε όλες τις εργασίες που απαιτούνται και όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κοζάνης Γιώργος Σιόλιος, «το κοινωνικό έργο των υδραυλικών θα συνεχισθεί, για ότι χρειαστεί να γίνει και το επόμενο διάστημα, στο Νοσοκομείο».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα