Κοζάνη: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

15:30 1/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Η ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης με το άγγελμα της απώλειας του πρώην Πρωθυπουργού, επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ως όφειλε, απέστειλε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια

στην οικογένεια του εκλιπόντος και ειδικότερα στον Πρόεδρο του Κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δ. Μακεδονία: Ψήφισμα για τον θάνατο του Κ. Μητσοτάκη

Στην έκδοση ψηφίσματος για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προχώρησε χθες (31/5/2017) το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Στο ψήφισμά του το περιφερειακό συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τονίζοντας ότι «επί περίπου 60 έτη σημάδεψε και σφράγισε την πολιτική ζωή της χώρας». Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνέβαλε στην εδραίωση της δημοκρατίας, στην ενότητα και τη συναίνεση για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετώπισε κατά καιρούς η χώρα και υπηρέτησε με προσήλωση τον κοινοβουλευτισμό και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Και καταλήγει το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας: «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τους σημαντικότερους πολιτικούς της νεότερης Ελλάδας πέρασε πλέον στην ιστορία και στη δίκαιη κρίση του ιστορικού του μέλλοντος».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα