Κοζάνη: Συγκέντρωση πολιτών με σύνθημα: «Στη φυλακή οι νεοναζί»

23:15 6/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μια συμβολική συγκέντρωση προχώρησαν σήμερα το απόγευμα πολίτες στην κεντρική πλατεία  της Κοζάνης. Μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Εκπαιδευτικών και του ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας πλακάτ με  μηνύματα καταδίκης της Χρυσής Αυγής και του φασισμού, καλούσαν τον κόσμο να συμμετέχει στην αυριανή διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στα 12 το μεσημέρι, στον

ίδιο χώρο, την ώρα ανακοίνωσης της απόφασης στη δίκη της Χ.Α.Στην πρωτοβουλία των πολιτών που συγκεντρώθηκαν στην Κοζάνη, ζητώντας την καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, των Νεοναζί και της Χρυσής Αυγής στην αυριανή δίκη, έγινε αναφορά και στα  θύματα των ολοκαυτωμάτων Κλεισούρας, Μεσοβούνου, Πύργων και Ερμακιάς, από τους ναζί.

Εν τω μεταξύ κάλεσμα προς τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι, απευθύνει η Εργατική Λέσχη Κοζάνης.

Αντιφασιστική συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής διοργανώνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στην Κοζάνη η Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία.  Ενώ μια ώρα νωρίτερα το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης διοργανώνει κινητοποίηση  μαζί με το ΠΑΜΕ, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης (μέλος της ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου στις 7 του Οκτώβρη, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, να βγουν στο δρόμο απαιτώντας δυναμικά να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση.

 ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα